RSS

Galeri Foto

Hj 1427H-aHj 1427H-bHj 1427H-cHbb Umar d SmdHbb Umar n P KyaiKH Muhyiddin Abdul Qodir Al-Manafi, MA - (Gbr3)gegung1.jpgKH Muhyiddin Abdul Qodir Al-Manafi, MAKH Muhyiddin Abdul Qodir Al-Manafi, MA - (Gbr2)

Fhoto Haji 2008/2009

Fhoto Haji 2010/1430H

 

139 responses to “Galeri Foto

  1. Al-inaayah

    Mei 21, 2007 at 12:10 pm

    Ass wr wb.,

    Haturan ka wargi-wargi anu parantos ngusahakeun salah sawios publikasi kegiatan P Kiayi di majelis ta’lim wa da’wah asy-syifa al mahmudiyyah kana website atanapi internet.

    Homepage ieu nawiskeun kamajengan anu peryogi dirojong ku sadayana.

    Mantena gaduh kapedulian anu ageung supados tatacara ibadah sareng kegiatan da’wah ‘salafi lil ahlussunnah wal jamaah’ sapertos anu dicontokeun ku karuhun pendahulu urang anu saroleh, tiasa dugi sareng sumarabah ka sakumna ummat islam dimana wae ayana. Sareng oge tiasa janten hujjah kanggo urang sadayana.

    Mugi mantena sakulawargi sing panjang yuswa, sehat walafiat ; sareng urang sadayana tiasa kacandak oge. Amin.

    Wassalam,
    Tawis sono ;
    tp,- – Cipageran

     
    • iyang

      Maret 21, 2013 at 9:54 am

      Punten kanggo galeri photo naha teu ngalebetken photo2 anu enggal ??

       
      • jujun

        Agustus 5, 2013 at 1:21 am

        muhun tah,

         
  2. Luthfi Rahman

    Mei 22, 2007 at 4:04 am

    Ass wr. wb.,

    Ngiring bingah pisan ku ayana Web site P Kiayi di internet nganggo cukang lantaran “Majelis Ta’lim Asy-syifa Al Mahmudiyah” ieu.

    Mugia lungsur-langsar sareng teras aya dina kamajengan salamina.

    Rempeggan materina ku bahtsul masail anu tiasa kahartos diaosna kusadayana, khususna dina aksara laten, margi teu sadayana tiasa ngaos kitab anu aya dina ‘maktaba shamila’.

    Hatur nuhun.

    Wassalam,
    Abdi – Sangkuriang

     
  3. ari

    Juli 8, 2007 at 4:55 am

    ass min ahlil janah… :) mang dede pami aya tambihan foto-foto para maha guru nya mang.,,supaya lebih manstab :D haturnuhun nudipikasuhun wasalam

     
  4. asep

    Juli 11, 2007 at 8:49 am

    sipp dwh

     
  5. asep

    Juli 11, 2007 at 9:05 am

    Pribados kagungan arsif poto2 Pangersa, kumaha tiasa ngintuken kamana ?

     
  6. asysyifa

    Juli 12, 2007 at 1:25 am

    Dupi Kang Asep linggihna di mana? dupi foto2na tos berbentuk JPG? Insya Alloh pami aya widi ti kang Asep, abdi bd ngopy…

    Htr Nuhun pisan sateuacana.

     
  7. Zuhayr ar rashaad

    Juli 20, 2007 at 4:48 pm

    Connect via PDA/HP
    ktik sms GPRS(SPASI)MERK HP(SPASI)TYPE HP kirim ke 5432(telkomsel),3000(indosat),6789(xl)
    untuk menghemat biaya pulsa bisa download opera mini4,di http://www.operamini.com
    SELAMAT MENCOBA

     
  8. Zuhayr

    Juli 20, 2007 at 5:01 pm

    Ass.wr.wb
    alhamdulillah ayeuna situs asy syifaa teh tos seueur pngunjungna.ku ieu kamajenganna mangga urang dukung mugi sing janten bumi barokah umat Islam sadaya.
    Saran ti abdi,kmha upami ayakeun FORUM kanggo tanya jawab.

     
  9. asysyifa

    Juli 23, 2007 at 2:42 am

    Wa ‘alaikum slm Wr. Wb.

    Kpd P Zuhayr ar Rashaad, semoga Alloh SWT memberikan rahmat & barokah-Nya Kpd Bpk sekeluarga. Kami ucapkan terima kasih atas dukungan dan informasinya.

    Forum tanya-jawab telah kami sediakan di kategori [Bahtsul Masail & Konsultasi] pada blog ini. Insya Alloh kami akan selalu meresfon setiap saran, pertanyaan ataupun pernyataan dari tamu yg masuk ke blog Asy-Syifa wal Mahmuudiyyah walaupun kadang resfon kami agak terlambat, dikarenakan keterbatasan waktu dan infrastruktur Asy-Syifa wal Mahmuudiyyah.

    Tapi dalam hal ini kami tak henti-hentinya berusaha meningkatkan kualitas infrastruktur & SDM kami di bidang teknologi Informasi ini. Kami juga mengajak siapa saja yang simpati dgn perjuangan kami, yg punya keahlian dibidang Internet/web & mempunyai waktu untuk bersama-sama berjuang fi-sabilillah li-i’laa-i kalimatiLlah dlm mengembangkan dan memajukan sarana dakwah ini menuju rido Alloh SWT & lebih baik lagi.

    Juga bersama-sama (melalui pemanfaatan teknologi imformasi/internet) mempertahankan & menjaga aqidah kita, saudara2 kita, anak-cucu kita kelak, dari derasnya arus informasi yg tidak sedikit merusak dan menyesatkan aqdah Islamiyyah (Ahlus-sunnah wal jama’ah).

    Untk sementara, sekian dulu komentar kami. Tetap pantau Asy-Syifa wal Mahmuudiyyah melalui weblog ini.

    Terima kasih
    Wassalamu ‘alaikum Wr. Wb.

     
  10. Udin

    September 20, 2007 at 2:16 am

    punten minta jadwal pengajian asysyifa kalau bisa sekarang dijawabnya, tgl 20 September 2007

     
  11. asysyifa

    September 20, 2007 at 8:08 am

    Assalamu ‘alaikum Wr. Wb.

    silahkan anda download di https://asysyifawalmahmuudiyyah.files.wordpress.com/2007/09/buletin14-09-2007.pdf

    Twrimakasih

     
  12. Santri Jelegong & Bojong

    November 2, 2007 at 1:16 pm

    Kahatur Opertor Sites Asy-Syifaa Walmahmuudiyyah
    السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
    Sim kuring bade ngiring andil dina sites Asy-Syifaa Walmahmuudiyyah ieu, manawi kenging?.Nyanggakeun silaturahmina ti sim kuring saparakanca. Sim kuring ngawakilan para santri Ponpes Asy-Syifaa Walmahmuudiyyah jelegong ngaraos bingah ku ayana Sites Asy-Syifaa Walmahmuudiyyah. Salam ka sadaya jama’ah Asy-Syifaa Walmahmuudiyyah di sumedang khususna ka para santri Asy-Syifaa Walmahmuudiyyah Pangheub.
    Sinareng ieu serart, sim kuring wawakil para santri jelegong sareng bojong (Ponpes Apa/Ramana guru urang sadaya) seja ngulem ka wargi sadaya terutami rencang-rencang saperjuangan anu nuju ngarobong di Pangheub (Para Santri) supados sadayana tiasa ngiring acara haolan karuhun eyangna pangersa guru urang sadaya (Haol Mama Bojong) anu bade digelar minggon payun ping 1 hapit.Oge teu hilap ka saha bae anu maos kana ieu serat diantos kahadirannana di bojong.
    Khususna ka mang ust.yayat, mang ust.inggi, mang.asep Laptop,sareng ka para ustadz Ponpes Asy-Syifaa Walmahmuudiyyah Pangheub supados ngiring hadir.
    Sajabi ti eta, sim kuring saparakanca seja nyungkeun bantosananna ka para wargi sadaya dina kapanitiaan acara haol anu bade digelar dina waktosna.Boh mangrupi moril, tanagi, sareg anu utami mah piduana. Atuh bilih bae aya anu bade ngiringan andil sasieureun sabenyeureun kangge pendanaan acara haol ieu tiasa langsung dikintun ka Panitia Haol Mama Eyang Bojong (cq.Mang Asep Citiru.Alamat Di Ponpes Almahmuudiyyah Bojong). Atuh bilih bae aya saran atanapi pesan kanggo para santri Bojong & jelegong tiasa ngirim E-Mail Ka mang Uus.Alamat E-Mail : uus_76@yahoo.co.id
    Sakitu ti sim kuring, hapunteun anu kasuhun. Ieu mah seja ngiring andil weh kana sites ieu ti Jelegong & Bojong.
    والسلام عليكم ورحمة الله وبركاته
    Santri Jelegong
    Jelegong.

     
  13. Eko AL bukhori

    November 3, 2007 at 9:52 am

    Al Hamdulilah Asy-Syifaa Walmahmuudiyyah siarna parantos lebih luas mudah mudahan visi dan misi umat Islam umumna wabil khusus visi reng misi M.T Asy-Syifaa Walmahmuudiyyah tiasa kacapai. Amiin. reng na guru urang sadayana pak kiyai mugia cing di panjangken yuswana bari sehat. Amiin.

     
  14. asysyifa

    November 3, 2007 at 3:58 pm

    Hatur nuhun ka sadayana ikhwan! mugia sagala cita2 sae urang, sing tiasa tinekanan aya tina rido Alloh SWT! Amiiin

     
  15. rizky arif wibowo

    November 6, 2007 at 1:42 am

    asslamualikum……..

     
  16. asysyifa

    November 6, 2007 at 9:22 am

    Wa ‘alaikum salam WarohmatuLlohi wa barokaaaaaatuh !!!!

     
    • tajudin

      Oktober 17, 2010 at 9:25 am

      salam silaturahmi

       
  17. sigma crystal

    November 21, 2007 at 4:24 pm

    asalamualaikum,alhamdulilah ayeunamah asy-syiffa teh tos gaduh website. hayu urang rojong ku sarerea dina kamajuan majelis ta’lim urang sadayana ieu. abdi gaduh pendapat, upami tiasamah asy-asyiffa teh tong dicepeng ku sa urang, da asy-ssyiffa mah milik nu balerea, leres teu????hatur nuhun, sakitu wae.wassalamualaikum.

     
  18. sigma crystal

    November 21, 2007 at 4:28 pm

    bilih aya anu peryogi foto pa kiyai kirim email wae ka abdi, insyaalloh ku abdi di kintun

     
  19. sigma crystal

    November 21, 2007 at 4:31 pm

    bilih aya anu peryogi VCD ZIARAH KA MAMA RENDE sareng ZIARAH ka PAMIJAHAN Hubungi abdi NO HP.081395045090, perkawis hargina Rp.35.000 kanggo di lebet Sumedang,upami di luaren Sumedang di tambih sareng ongkos kirim, hatur huhun.

     
  20. sigma crystal

    November 21, 2007 at 4:45 pm

    kumaha carana nga upload foto!!!ieu abdi gaduh foto pa kiyai anu arenggal bilih hoyong!!!!!

     
  21. sigma crystal

    November 21, 2007 at 4:49 pm

    upami tiasamah websitena di komplitan deui sareng up to date,hatur nuhun.

     
  22. sigma martanagara

    November 21, 2007 at 5:01 pm

    bilih aya anu peryogi email abdi, ieu emailna http://www.sigma_martanagara@yahoo.com

     
  23. Marini

    November 22, 2007 at 9:45 am

    buletin yg baru mana nih ???????

     
  24. sigma martanagara

    November 22, 2007 at 4:41 pm

    bilih aya anu peryogi fotona pangersa pa kiyai mangga buka friendster abdi
    http://profiles.friendster.com/54362115

     
  25. asysyifa

    November 26, 2007 at 12:55 am

    Saran2nya telah kami terima & Insya Insya Alloh akan kami tindak lanjuti. Terima kasih

    Wassalamu ‘Alaikum Wr. Wb.

     
  26. IN

    November 29, 2007 at 5:08 am

    Assalamualaikum…….
    Hallo pake bahasa Indonesia dong….

     
  27. Asy-Syifa

    November 29, 2007 at 7:23 am

    Sementara kami tidak menyediakan pasilitas up-load foto pada Blog ini, jika Saudara mempunyai foto2 yang berhubungan dengan MT Asy-Syifa wal Mahmuudiyyah, dengan senang hati kami akan menampungnya melalui email dsyarify@yahoo.com atau langsung mendatangi sekretariat kami:

    1. Jl. Raya Soreang – Cipatik Km 8,6 Kp. Badaraksa Desa Jelegong Kecamatan Soreang Kabupaten Bandung Provisi Jawa Barat Indonesia Telepon 62-022-91218039, HP 081394157000.

    2. Lingkungan Pangaduan Heubeul (Angkrek) RT 02 RW 11 Kelurahan Situ Kecamatan Sumedang utara Kabupaten Sumedang Provisi Jawa Barat Indonesia 45323 HP 085220503666.

    3. Jl. Lanjung No. 6 Tanjungsari Telp. (62-022-7912953 Kecamatan Tanjungsari Kabupaten Sumedang Provisi Jawa Barat Indonesia 45362

     
  28. Mustofa

    Desember 12, 2007 at 5:21 pm

    Alhamdulillah, sae pisan situsna.
    Pamugi Admin Asyifana aya dina kaayan sehat saterasna, kanggo merjoangkeun da’wah via internet ieu.
    Kitu samentawis ti abdi, Insya Allah hoyong ngabantos sakatiasana.

     
  29. Asy-Syifa

    Desember 13, 2007 at 12:38 am

    Alhamdulillah, Terima kasih banyak kpd Bp. Mustofa, JazakaLloh khoiron Katsiro! diantos pisan bantosan & pangrojongna!

     
  30. Miftahul khoir Rancaekek

    Desember 20, 2007 at 10:50 am

    Assallamu Allaikum
    haturan wilujeng tepang ka wargi-wargi sadaya nempangkeun sim kuring ti Rancaekek Wasta pun Wawan sim kuring salah sawios jamaah Bapak anu aya ti Rancaekek anu mana ngagaduhan group Tsamrah oge nyaeta Miftahul Khoir anu kapungkurmah dikenal ku nami Ikrimah.

    Alhamdullilah ku ayana internet ieu gening urang sadaya tiasa silaturahim, oge mudah mudahan Asy Syifaa sareng kkum sadaya jama’ahna ku Alloh teh dipaparinan kasalametan dunya rawuh akherat, disehatkeun lahir bathin. khususna ka Bapak anu tebosen-bosen masihan wejangan ka urang sadayana cing sehat salalamina amin.

    mung sakitu hela hapunten boh bilih aya kalepatan
    Wasallam
    Wawan

    Tambihan Insya Alloh saupami Asy Syifaa aya kaperyogian, manawi sim kuring sinareng rengrengan ti Group Tsamrah Miftahul khoir Rancaekek tiasa ngabantos
    mangga kintunkeun kana Email : miftahul_khoir2005@yahoo.com

     
  31. panglima

    Januari 17, 2008 at 8:07 am

    TANYA JAWAB FILSAFAT PERANG.
    (just translate, indonesian language to english)

    Tanya (T) : Sebenarnya apakah arti perang yang tengah terjadi?
    Jawab (J) : Perang mencari minyak
    (T) : Tapi, mereka berkata mencari senjata pemusnah massal
    (J) : Bohong !, itu hanya alasan yang dicari2, juga alasan WOT (War on Terror) , juga BOHONG !
    (T) : Terus ,arti sebenarnya perang itu apa?
    (J) : Mencari UANG titik.
    (T) : Maksudnya????
    (J) : Mereka itu perang cari duit, termasuk minyak, barang tambang (intan, timah, emas, uranium dll), rempah rempah.dsb
    Jadi, ketika mereka mencari duit dengan memaksa pemilik menyerahkan hartanya, Maka itu namanya PERAMPOK. coba kamu ulangi!
    (T) : RAMPOK !!!
    (j) : yA, BENAR SEKALI. mereka pada hakikatnya PERAMPOK.
    (T) : Terus Terorisnya gimana?
    (J) : Teror adalah bahasa inggris, indonesianya adalah kekacauan.Isme adalah aliran.Jadi Teroris adalah kelompok/aliran yang selalu membuat kekacauan.
    Amerikalah yang selalu mebuat kekacauan di muka bumi, mereka melakukan itu semata mata sebagai mata pencaharian, yaitu merampok.
    Teroris adalah sebagian propaganda mereka dalam merampok, supaya aman. Artinya mereka telah mempersiapkan segalanya.
    1. Membuat sentimen agama, agar perampokan yang akan dilaksanakan mulus.Latar belakang Pemilik harta di pelajari, dan agama pemilik harta dijadikan alibi.
    a. Membuat istilah teroris agar pemilik harta, beserta keluarganya takut akan cap itu.
    b. Mengatakan bahwa perang itu adalah wahyu Tuhan , sehingga mereka dapat bantuan moral dari pemeluk agama berbeda.Juga mengobarkan perang salib/Suci
    padahal tujuan perang sesungguhnya bermotif ekonomi, bukan penyebaran agama. Dan banyak dari mereka tidak beragama.
    Untuk usahanya itu mereka memanfaatkan Vatikan dan Aglikan, juga institusi yang lain. Agama hanya dijadikan alat mencapai cita-cita Kapitalisme
    2. Mereka membuat agitasi yaitu berupa : Pengeboman WTC, Bom Bali, dan aksi2 serupa yang lain. untuk menyulut kemarahan, kegeraman, antipati, menggugah rasa kemanusian.
    tujuan mereka hanya untuk menimbulkan kebencian terhadap agama, pemilik harta.
    (T) : Berarti mereka mengorbankan rakyatnya sendiri???
    (J) : Sudah pasti, itu namanya Tumbal Politik. Itu sudah jamak terjadi dalam kamus politik.
    Diperlukan KORBAN untuk mencapai TUJUAN.
    1.Tanda2nya pada pengeboman WTC, orang Israel banyak yang tidak masuk kantor. Parameter Ekomomi tidak hancur, karena kejadian itu. bahkan, sebagian melakukan profit taking.
    Padahal WTC adalah Icon Ekonomi, kenapa ketika hancur, ekonomi Amerika aman2 saja?.
    Ini seperti server yang sengaja di beri virus, virus itu sengaja dimasukkan untuk melihat gejala yang ditimbulkannya.Ketika server down.Tenang saja, karena telah ada
    hard disk cadangan untuk menggantikannya
    2.Pada pengeboman Bali. dipilih Bali, karena 95% wisatawan asing berasal dari australia. dan Australia sendiri sangat berkepentingan akan timbulnya kebencian sebagai agitasi,agar rencana mereka didukung oleh rakyat dan agamawan.
    Fakta, sebelum pengeboman, banyak dari mahasiswa bali dan NGO, mengatakan ada sinyal peluru cahaya yang berasal dari kapal perang australia yang sedang bersandar di Bali.Jadi Bom bali merupakan rencana pemerintah Australia sendiri.
    (T) : Kembali ke masalah perang, terus koalisi 41 negara, apa maksudnya.
    (J) : Yang jelas!, pembagian saham. Amerika merupakan pemegang saham utama, tugasnya menyiapkan lebih banyak tentara dan modal dan bebas memilih daerah jajahan.
    Inggris punya saham di Basra, Belanda lebih memilih Uruzgan, Israel memilih Lebanon,dan sebagian kota di Iran, begitu seterusnya. Alhamdulillah, sebagian telah melepaskan sahamnya.
    (T) : Seperti bagi bagi kue ,gitu???
    (J) : Lebih dari sekedar bagi2 kekuasaan, mereka berencana menjadikan umat Islam sebagai budak, karena mereka adalah Tuan Tanah yang baru.
    Padahal Muhammad sampai akhir hayatnya telah menghapuskan perbudakan.
    (T) : Perbudakan di Jaman Modern ?!.
    (J) : Perang adalah urusan Kami, Tanggung Jawab kami. Kamu urusi saja PR itu. Itu lebih bermanfaat bagimu dan bagi umat.
    Kami berharap ketika telah memenangkan pertempuran, Stigma yang merupakan rekayasa, itu telah kamu hapus sendiri.
    Semoga Allah meridoi dan Selamat Berjuang Saudaraku.
    (T) : Kami berjanji akan melakukan sekuat kemampuan kami, dan Semoga Allah memberi kekuatan bagi siapa-siapa yang mau membela agama dan negara. Amien.

    (Haji akbar 2006, Jabal Qubais, Makkah Al Mukarromah)
    beberapa orang yang haji tahun 2006, heran melihat adanya tentara bersenjata lengkap di Jabal Qubais. Kemudian mereka diterima Raja dan ikut melakukan haji akbar 2006.

    annother press release, just klik,
    http://www.arrahmah.com/forum/viewthread/110/

     
  32. ispani

    Januari 20, 2008 at 4:58 pm

    kang punten aya situs sae ( emutan abdi kituge ) kanggo nambih wawasan bilih bade di jentenkeun link.

    http://ajisetiawan.blogspot.com/2007/01/ziarah.html

     
  33. Asy-Syifa

    Januari 21, 2008 at 7:47 am

    Hth nuhun Kang Ispani….
    diantos info2 nu mannfaan sanesna!

     
  34. cep jajang

    Januari 23, 2008 at 1:57 am

    p muhidin punten pami ceramah teh sing tepat waktos , ulah dugi keun ka janjina jam 1 siang ari jebul bde tos magrib, jaba ceramahna ngan sakedap deuih . makana ulah seueur teuing nampi panggilan ari kinten2 teu sangem mah .

    hatur nuhun kana perhatosanana.

     
  35. undi jaelani

    Januari 24, 2008 at 1:15 am

    hatur nuhun kana cd ceramah na kahartos sareng bahasana basajan pisan namun rada kirang jelas seer ngaguruh ,supados langkung dibersihken dei suanten rekamanaana,
    di antos pisan cd2 ceramah anu sanesna da sami bae ari tolabul ilmi mah timana bae, sanajan haleuang tina haleang, atanapi haleang ti pada urang.mudah2han ,sing janten kasaean ,manfaat kanggo sadayana ..Amiiin.

     
  36. fidi

    Maret 15, 2008 at 4:10 pm

    assalamu alaikum,
    terima kasih atas segala yang telah diberikan oleh Pak Kyai kepada kita semua, meskipun saya bukan jamaah, akan tetapi saya sangat terkesan dengan dedikasi yang telah beliau berikan. sekali lagi saya ucapkan terima kasih. hanya Alloh yang bisa membalasnya.
    semoga Pak Kyai selalu sehat agar Sumedang bisa bersinar dengan sinar Islami yang benar-benar ISLAM.
    Allohu Akbar,
    wassalamu alaikum

     
  37. mhartono

    April 24, 2008 at 4:46 am

    Assalamualaikum wr wb
    Pak kiyai ada yang ingin saya tanyakan yaitu sbb: pada saat saya ziarah ke wali songo saya baru tahu ada jamaah pak kiyai yang akan berangkat menunaikan ibadah haji bersama pak kiyai,…. seandainya saya panjang umur insyaalloh nanti setelah saya pensiun tahun 2012 punya rencana ke sana bagimana caranya supaya bisa berangkat tepat tahun 2012 bersama dengan pak kiyai
    Usul dan saran mohon jadwal kegiatan ceramah pak kiyai yad ditampilkan disini agar kami tahu sehingga dapat mengatur waktu untuk ikut menghadiri, …. sekian terimakasih wassalamualaikum wrwb

     
  38. Asy-Syifaa Sumedang

    April 25, 2008 at 10:43 am

    Untuk urusan Hj, silahkan hubungi sekertariat Asy-Syifaa wal Mahmuudiyyah Sumedang 0261 208 761 atau 085 222 290 333

    Utk Jadwal bisa di cek di https://asysyifawalmahmuudiyyah.wordpress.com/category/buletin-jadwal-pengajian-asy-syifa-al-mahmudiyyah/

     
  39. Muhammad Rachmat

    Mei 3, 2008 at 7:24 am

    Assalamualaikum

    abdi ti leuwigajah

     
  40. Iwan Hernandi bin Jujun Hidayat bin H.Toyib bin Arhasik bin Alsiem

    Mei 24, 2008 at 3:15 pm

    Assalamuallaikum Wr Wb
    Nepangkeun kasadaya warga asysyifa
    Maksad seja silaturohmi, tolabul ilmi sareng nyuprih elmuna tolabul rizki
    Hapunten anu kasuhun bilih kirang sopan margi abdi mah tiasa disebat orang jalanan anu nembe diajar
    Abdi Iwan seja nyuhunkeun sejarah2 Sumedang,Pamijahan,Sareng Cirebon anu sajentre na.
    Mangga diantos emailna ka alfafa_cell@yahoo.com
    Hatur nuhun
    Wassalamualaikum Wr Wb

     
  41. Asy-Syifa

    Mei 24, 2008 at 10:17 pm

    W lkum slm Wr. Wb.

    Htur Nhun k P Iwan. Wilujng tepang & salam kenal ti simkuring Mng Syarif tea :D
    Perkawis sejarah kerajaan2 Sunda, panginten tiasa di tingal di
    http://id.wikipedia.org/wiki/Kerajaan-kerajaan_di_Tanah_Sunda
    perkawis pamijahan mangga tiasa di “seaching” di google.co.id

     
  42. sP Multimedia

    Mei 27, 2008 at 5:16 pm

    Assalamuallaikum Wr. Wb.

    Tumaros….
    Tiasa teu upami simkuring ngiring andil kanggo ngisi Galeri photo ieu… caranya gimana…

    Wassalamualaikum Wr Wb

     
  43. Asy-Syifa

    Mei 28, 2008 at 1:15 am

    Wa ‘alaikum slm Wr. Wb.

    Htr nhun P sP….
    Kanggo Fhoto nu bade d upload k Blog Asy-Syifaa, mangga Bp kintun wae k email dsyarify@yahoo.com salajengna Insya Alloh ku simabdi di upload-keun

    Htr nhun.
    Waslmkm Wr. Wb.

     
  44. sP Multimedia

    Mei 31, 2008 at 5:04 pm

    Assalamuallaikum Wr. Wb.

    Hatur nuhun sateuacana, ke upami Simkuring mulang Ka Sayang bade di cobian di kirim,
    ayeuna mah simkuring na nuju di palembang. Photo2 na teu ka candak di rorompok.

    Wassalamualaikum Wr. Wb.

     
  45. apip

    Agustus 5, 2008 at 4:51 am

    Hatur salam ka pangersa KH Atep Saepulloh. Kumaha daramang?

     
  46. ardi yahya

    Agustus 10, 2008 at 1:35 pm

    ass..ardi bersyukur pisan atas adanya situs ini sehingga ardi bisa mendapatkan ilmu..terima kasih bapa kyai muhyiddin engkau sampai kapanpun adalah guru ardi…………Jajakumulloh khoiron kasiiro

     
  47. Asy-Syifa

    Agustus 12, 2008 at 9:04 am

    w ‘alaikum slm Wr. Wb.
    Terimakasih atas tanggapan2 dr P Apip & P Ardi…. !

     
  48. nu leureus

    Agustus 26, 2008 at 3:46 am

    kang Muhyid kumaha damang??

     
  49. wong deso

    Agustus 27, 2008 at 8:20 am

    Asy-Syifa Berkata:
    Agustus 12, 2008 pukul 9:04 am

    w ‘alaikum slm Wr. Wb.
    Terimakasih atas tanggapan2 dr P Apip & P Ardi…. !

    kalimat salam teu kenging disingkatnya barudak!!!! naon hesena atuh lamun lengkap nulis salam teh???? Insya Alloh maraneh menang ganjaran….

     
  50. Asy-Syifa

    Agustus 28, 2008 at 2:48 am

    Hatur nuhun Pa “Wong Deso” kana saran sareng komentarna, hapuntn maklum para pengurus Blog na ge msh dialajar (barudak keneh), bok bilih aya cariosan nu teu sapagodos sareng adab/tata krama atanapi teu mernah sareng qoidah2 bahasa, neda dihapuntn sareng pamugi tong bosen2 Pa “Wong Deso” masihan papatah, kritik & saran k abd sadayana nu langkung anom ieu, boh tina segi yuswa sumawona elmu. Mudah-mudahan kapayuna sing tiasa langkung sae deui ku sababiah bimbingan ti Pa “Wong Deso” sareng para kasepuhan sadayana
    Hatur nuhun…. :)

     
  51. Asy-Syifa

    Agustus 28, 2008 at 2:53 am

    Kanggo P “Nu Leres” puntn nembe diwaler :) ….. dupi maksadna “Kang Muhyi” teh saha? Insya Alloh pami abd trang/knal sareng anjena, ngke didugikn slamna…..!
    Hatur Nuhun

     
  52. M.H. Sadzili

    Agustus 28, 2008 at 4:22 am

    Assalamualaikum Wr. Wb.
    Punten Ka Wong Deso leres pisan kana naon anu disanggakeun teh. Tapi urang tong awon sangki bilih dina ati namah komplit tur ngaduakeun nu saenya enyana. Pami teu lepat mah da sadayana ge ku ma niat dina atina. Punten sanes bade ngabela ieu mah.
    Hatur Nuhun
    Wassalamualaikum Wr. Wb.

     
  53. Evri Nugraha

    Oktober 6, 2008 at 9:33 am

    Assalamualaikum Wr. Wb.

    Punten bade tumaros, upami di daerah Serpong / Bintaro / Ciledug / Tangerang aya nu terang dimana alamat pangajian / taklim Asy-Syifaa?

    Pami aya tiasa dikirim ka ef_ree@yahoo.com.

    Hatur Nuhun
    Wassalamualaikum Wr. Wb.

     
  54. mody

    Desember 12, 2008 at 8:09 am

    ngiring bingah ku ayana pangersa di internet salam ka sadayana ti barudak as_salaam ghozali

     
  55. Asy-Syifa

    Desember 13, 2008 at 9:42 am

    Hatur nhun k “Barudak As-Salam”…. ttp smangat….!!!!!

     
  56. Anshary

    Desember 20, 2008 at 5:35 am

    assalamu alaikum,
    Syukron atas segala yang telah diberikan oleh Bapak pada kami, saya sangat terkesan dengan pemikiran yang telah beliau berikan. terima kasih, semoga Allohmembalas semua kebaikan kita.
    Allohu Akbar,
    wassalamu alaikum
    http://al-anshary.blogspot.com

     
  57. dessy

    Februari 8, 2009 at 6:00 am

    Assalamu’alaikum? abdi ngiring bingah pisan ku ayana situs asy_syifa di internet.. kumaha tiasa tanya jawab henteu nya dina situs iyeu teh?????… kumargi tolabul ilmi mah wajib kanggo urang sadayana…Hatur nuhun sateuacanna. mohon di bales. wassalamu’alaikum wr.wb….

     
  58. Mubassir

    Maret 23, 2009 at 2:56 pm

    Assalamu alaikum .SALAM ukhuwah islamiah. http://mubas.wen.ru

     
  59. akay

    April 1, 2009 at 3:36 pm

    Assalamu’alaikum,abdi dudi ti sukabumi seja ngahatur keun salam ka kersa na Maha guru Manghaji Aden(Pak Kyai)
    miwah kulawargi sadayana khususon mang Ingi SA WARGI-WARGI
    oge salam ka para santri nuju tholabul ilmi di jelegong boh nu di sumedang salam ka sadayana
    oge ka mang Ahmad Dzulkifli salam
    abdi ngarojong kana pamaksadan nana teh dessy ,kumargi tolabul ilmi mah wajib kanggo urang sadayana…Hatur nuhun sateuacanna. mohon di bales. wassalamu’alaikum wr.wb….

     
  60. mundzir

    April 1, 2009 at 5:23 pm

    punten,komentar photo pa kyai nuju sareng habib umar di smd, eta teh saleresna sayyidi alhabib umar bin muhammad bin salim bin hafidz bin syeikh abi bakr bin salim,nuju kunjungan ka pasantren sayyidl walid abuya KH.R.E. Buchorie cipicung conggeang,khusus kangge ngalayad anjeuna anu nuju teu damang..

     
  61. Asy-Syifa

    April 2, 2009 at 11:59 am

    Sumuhun leres pisan, Alhamdulillah Sayyidi Alhabib Umar bin Muhammad bin Salim bin Safidz bin Syeikh Abi Bakr bin Salim nuju kunjungan k Conggeang ka kersana Sayyidl walid abuya KH.R.E. Buchorie.
    Alhamdulillah simkuring sareng rerencangan tiasa tepang langsung sareng Mantena & para ‘Alim & Habaib, kalintang bingah. Mudah2n urang sadaya tiasa dikempelken deui sareng Aranjeuna jaga di Akherat di bawah benderana Sayyidunaa wa Mawlana Muhammad SAW….! Aaamiiiin….!

     
  62. mundzir

    April 6, 2009 at 2:06 am

    sumuhun,punten we komentar,kumargi saparantosna alhabib umar ka cipicung simkuring ngadangu pisan aya cariosan bahwa habib umar teu janten ka pangheub teh gara2 dibelokeun ka cipicung ku pun bapa,mung sakaterang simkuring mah kapungkur teh 2 sasih sateuacana habib umar sumping k cipicung tos aya serat pmberitahuan ka pasantren yen habib umar bakal sumping,hapunten pisan simkuring komentar kieu hyng klarifikasi supados leres,kumargi seueur pisan cerita miring anu nyudutkeun pihak pasantren cipicung saba’dana habib umar sumping,majar teh ngarebut jadwal habib umar lah,kedah na ka pengheub eh malah ka cipicung,padahal mah jadwal rsmi habib umar teh memang ka cipicung,aya deui simkuring ngadangu ti jamaah psantren cipicung teu cinta ka habaib,tah mugi ku kasumpingan habib umar k cipicung eta teh mangrupikeun waleran,bahwasannya cupicung gaduh pertalian erat sareng hadramaut tos ti kapungkur simkuring ge kantos ta’lim di hadhramaut,malihan mah sayyidil walid KH.R.E. Buchorie teh masih keneh habaib,jd mn mngkin habaib teu cinta ka habaib deui,Insyaalloh alhbib umar bade sumping deui ka urang kaping 29 april 2009 mugi anjeuna sing dipanjangkeun yuswa kalayan aya dina sehat walafiat,amin. sakitu hapunten simkuring kumawantun..

     
  63. Asy-Syifa

    April 6, 2009 at 4:30 am

    Hatur nuhun kana komentarnya & Informasina P Ust Mundzir. Abd nembe ngadangu isu2 sapertos nu dicarioskn ku P Ust Mundzir, mdh2 ku komentar P Ust Mundzir ieu tiasa ngalurusken ka sabagian ikwan urang nu tcn trang/nyebarkn isu2 nu kirang raos.

    AlhamduliLlah Al-Habib Umar nu rencana bd sumping deui ka urang kaping 29 april 2009, kalintang bingah ngadangu kabar yen Mantena bd sumping k Indonesia deui, mudah2an Mantena & rombongan sing aya tina kasehatan, ka-’afiyahan , kasalametan, dipanjangkeun yuswana sareng urang sadaya nu bade nyambut Mantena & rombongan tiasa nyandak manfaat nu saageung-ageungna tina kasumpinganna. Aamiiinn…!

     
  64. mundzir

    April 7, 2009 at 10:52 am

    haturnuhun kana perhatosanana,sakali deui hapunten we simkuring kumawantun.ka para jamaah asyifa bilih peryogi photo,kitab,vcd,anu berkaitan sareng abuya assayyid muhammad bin alawi almaliki sareng alhbib umar bin hafidz & ma’had2 di hadhramaut,tiasa nghbungi simkuring di ym kaka_zain@yahoo.com. haturnuhun,salam kenal ti simkuring mundzir shahab assegaf ka sadayana..

     
  65. Asy-Syifa

    April 8, 2009 at 1:09 am

    Sami2. Pami peryogi kana hoto,kitab,vcd,anu berkaitan sareng abuya assayyid muhammad bin alawi almaliki sareng alhbib umar bin hafidz & ma’had2 di hadhramaut, tiasa pmi langsung nepangan Salira? dupi linggih dimana? kaleresan simkuring ge aya sababaraha koleksi cramah (Audio & Vidio) Habaib dina Hardisk di rorompok, manawi tiasa ngumplitan koleksi simkuring. Pami tiasa & memungkinkan urng “sharing”.

    Htr nhun,
    Sumedang
    dsyarify@yahoo.com

     
  66. Asy-Syifa

    April 8, 2009 at 1:23 am

    Sami2 simkuring oge neda hapuntena bilih aya sikap/cariosan nu kirang sae.

    ami peryogi kana hoto,kitab,vcd,anu berkaitan sareng abuya assayyid muhammad bin alawi almaliki sareng alhbib umar bin hafidz & ma’had2 di hadhramaut, tiasa pmi langsung nepangan Salira? dupi linggih dimana? kaleresan simkuring ge aya sababaraha koleksi cramah (Audio & Vidio) Habaib dina Hardisk di rorompok, manawi tiasa ngumplitan koleksi simkuring. Pami tiasa & memungkinkan urng “sharing”.

    Htr nhun,
    Sumedang
    dsyarify@yahoo.com

     
  67. Hendra

    April 13, 2009 at 4:02 pm

    Saukur usul, saupami tiasa web na ngangge Joomla supados tampilana rada sae tinimang ngangge wordpress.. nuhun

     
  68. Asy-Syifa

    April 20, 2009 at 3:15 am

    Hatur nuhun kana sarana, Insya Alloh dijantenken bahan emautan.

     
  69. amar

    Juni 2, 2009 at 11:29 am

    ass.punten ngiringan…nyuhunkeun jadwal ngaos pa kiai anu ti bandung…1bade tableg,bade rutinan

     
  70. amar

    Juni 2, 2009 at 11:35 am

    sakali dai,,,naha jadwal di masjid agung meni asa sepi jama’ahna,,,!upami tiasamah ramekan deui ku solawat,margi dibandungteh seueur jalmi nu anti sholawat….!hatur nuhun

     
  71. zains

    Juni 4, 2009 at 7:02 pm

    Kang Dian (uih) damang kasep?, kumaha tos hasil teu acan di arab teh?, iraha bade uih ka sumedang?

     
  72. zains (ahmad maulana syafi'i)

    Juni 15, 2009 at 4:03 pm

    Assalaamu’alaikum Warohmatulloohi Wabarokaatuh.!!!!
    Langkung ti payun sim kuring neda sihapunten ka sadayana kaum muslimin walmuslimat khususna jamaah asy-syifaa walmahmuudiyyah sumedang, nepangkeun simkuring ahmad maulana syafi’i (abu zains) margi murangkalih namina M.M.Zainusholihin, urang cikaramas tea, sim kuring ngaraos bingah kuayana ieu blog anu tiasa manjangkeun kana silaturahmi urang sadayana meskipun jarakna tebih,,seueur pisan anu tiasa kuurang dialap manfaatna ku ayana cendikiawan-cendikiawati muslimin nuaya dilingkungan asy-syifaa walmahmuudiyyah sumedang sehingga jarak bukan lagi masalah untuk bisa terus melihat perkembangan diberbagai belahan dunia manapun.,khususna anu aya patalina sareng perkembangan agama urang sareng kayaan dulur-dulur urang muslimin walmuslimat.,ngalangkungan ieu site simkuring nyanggakeun salam silaturahmi kasadayana kaum muslimin walmuslimat dimana wae ayana, khususna kange guru urang sadayana anu kacida pisan luhur elmuna tur tuturkeuneun urang sadayana, oge simkuring hoyong nepangan kang dian hasdian (uih) anu ayeuna nuju aya di jedah sareng kulawargina, How Are You ?,apakabar?,kaefa haluk???,ana mah tos gaduh turunan kumaha kang dian tos sabaraha bulan investasi teh??

     
  73. Boimthea

    Juni 28, 2009 at 11:15 am

    ass, nguping kabar saurna pangersa teu damang… dirawat di rumah sakit islam?….Allahumma Rabbanas wasfy antassyafi laa syifa’a syifauka syifaan layughadiruhu ba’dahu saqaman…. safaqallah p kyai… sing enggal damang…supados tiasa deui nyaangan hate umat nu keur parusing kana uusan dunya…….titip salam ti boimthea…..wassalam

     
  74. Asy-Syifa

    Juni 29, 2009 at 1:14 am

    Wlkm slm Wr. Wb.
    Amiiiin….! Htr nhun kn du`ana. AlhamduliLlah sauninga abd mh, Pangersa ayeuna parantos sehat

     
  75. Maya Aminah

    Juli 15, 2009 at 8:42 am

    Assalamualaikum,
    Salam kenal ti abdi urang Girimukti.
    Abdi kangen ka pangaosan, tos lami pisan abdi tara ngaos kumargi abdi bubuara di Bogor. Hoyong pisan abdi ngariung sareng Jamaah. Abdi neda pidu’ana we kajamaah sadaya mugia abdi tiasa gaduh kesempatan kanggo ruang-riung deui sareng jalmi anu saroleh.
    Pami aya anu kersa tur sempat masihan elmu ti Pa Kiyai ka Abdi punten di e-mail wae ka abdi.

     
  76. Asy-Syifa

    Juli 16, 2009 at 12:45 am

    w ‘alaimum salam Wr. Wb.

    Rutina dinten Salasa & Jum’at, Insya Alloh tiasa di tingal secara “live” online di YM asy_syifaa_sumedang@yahoo.com

    Mangga gabung!

     
  77. ova

    Agustus 25, 2009 at 4:22 pm

    ass,pa kyai pribados hoyong pisan leubuet ka pesantren bapa,tapi ieu seuer damel weungi di cilaki,upami di gasibu manawi aya pesantren nu cakeut sambil damel.wassalam

     
  78. Fauziyah

    Agustus 27, 2009 at 10:25 pm

    ass .. Pak Kyai upami kegiatan sasih romdhon di Asyifa aya kegiatan sapetos naon wae ?? sareng waktosna iraha wae .. haturnuhun .. wasssalamualaikum ..

     
  79. dede subang

    Agustus 30, 2009 at 2:57 am

    pami tiasa scedul kedepan kyai dipajang didie supados
    bustami tarerang

     
  80. dede subang

    Agustus 30, 2009 at 3:03 am

    diantos pisan kasumpingannana disubang kaping 11 oktober tea.htr nuhun

     
  81. rasyidin

    September 16, 2009 at 6:56 am

    Assalaamu ‘alaikum Wr. Wb.
    Pak Kiyai, punten abdi bade nuhunkeun sanad ijazah Laailaahaillaah (ti pak kiyai dugi ka kanjeng nabi), hilap deui sanadna, hatur nuhun
    Wassalaamu ‘alaikum Wr.Wb

     
  82. zains

    September 25, 2009 at 1:36 pm

    Kalayan pinuh kukarumaosan seueur pisan kalepatan, sim kuring bade ngamanfaatkeun moment lebaran tahun 1430 H ieu kangge nyuhunkeun di hapunten kasadayana para jama’ah khususna ka sing saha wae anu kantos diraheutkeun manah ku sim kuring, pamugi tiasa ngabukakeun panto kaikhlasan tiasa ngahapunten…Taqobalalloohu minna waminkum shiayaamana wa shiayamakum Minal aidzin wal faidzin…Hapunten lahir sinareng batin…
    {zains’s family}

     
  83. ahmad rizki

    Oktober 1, 2009 at 1:36 am

    Assalamualaikum Wr Wb
    punten abdi kiki ti dago, hoyong terang jadwal di bandung , cimahi , tow di sumedang. dinten naon wae? sareng tabuh sabaraha? soalna abdi pernah ngiring teu sengaja ieu majelis di bulan syaban kamari di pontren darut taubah, pas ngiring abdi kaget pisan sareng bungah kacida soalna ieu majelis teh meuni sami pisan jeung majelis nu sok abdi hadiri nyaeta majelis Rasulullah SAW jakarta pimpinan Ad Daillallah Al Habib munzir bin fuad al musawa. ku kituna abdi butuh pisan informasi tentang jadwal majelisna KH Muhyidin AQ sacepetna soalna tos teu kiat pisan hoyong hadroh solawatan.

     
  84. Edwin-al mubarokah parakan saat

    Oktober 26, 2009 at 3:05 pm

    Assalamu’alaikum,
    ka sadayana wargi.. Simkuring teh bade gagaduhan bayi kembar istri.. Manawa manawi gaduh nami anu islami..
    Allohu akbar. Smoga menjadi ibadah..
    Syukron kangge pa kiyai sareng as syiifa.

     
  85. muhammad sanny

    November 6, 2009 at 9:07 am

    ass…alhamdulillah sgala puji qta pnjtkn pd ALLAH swt yg tlh mmbri qta ni’mat iman&islam,solawat&salam tdk lp qta curahkan pd junjunan alam baginda alam kang jeug ROSULULLOH saw,,!!!
    yg sya hormati&sy muliakan al-mukarom mha guru qta KH.MUHAMMAD MUHYIDDIN ABDUL QODIR AL-MANAFI MA.
    pimp:ponpes asyifa walmahmudiyyah&segenap para ulama yg ada dibandung khusus’a pd sesepuh APA TOHA{bozong}..!!
    sya mau nanya kpn asyifa walmahmudiyyah akn mngadakan tablig akbar bersama d’kawasan jakarta&sekitar’a seperti majlis rosululloh yg di pimpin oleh maha guru al-habib munzir al musawa&yg mulia guru al habib umar bin fuad hadrol maut,!!!
    agar muda mudi indonesia smaqn bersatu dalam ukhuwah islamiyyah&dlm mnegakan amal ma’ruf nahi munkar,,wass

     
  86. Zaelani

    Desember 19, 2009 at 7:18 am

    Ass, bapa iraha bade mulih ti tanah suci? upami tiasa tambih deui koleksi fhotona.
    hatur nuhun,
    Wass,

     
  87. Muhammad Hasan Sadzili

    Desember 21, 2009 at 4:46 am

    INSYA ALLOH PAMI TEU AYA PAMENGAN BAPA SARENG JAMAAH TI MEKAH NA KAPING 29 DESEMBER SAMPAI KA SUMEDANG KINTEN KINTEN KAPING 30 DESEMBER

     
  88. M Syahrudin

    Januari 10, 2010 at 11:35 am

    Ass, punteun upami majlis Asy-Syifa gaduh situs jejaring sosialna sapertos facebook atanapi sejenisna kitu. mung sakitu ti abdi. sateuacana sim abdi nuhunkeun di hapunteun ka admin ieu situs… wass wr wb.

     
  89. Irfan.Qusyaeri

    Januari 15, 2010 at 2:58 am

    ass,punteun abdi naros ka majlis asy-syifa.Ari
    sinyal radio tinu situs asy-syifa tos tiasa di anggo teu
    acan?ku margi di wilayah lemburawi-ciparay heunteu ka tangkap,mung sa kieu wae ti abi, pang”namah hoyong ngadangukeun radio asy-syifa,//wslam.wr,wb

     
  90. rafael simbolon napitapulu

    Januari 15, 2010 at 10:40 am

    Abdi Jamaah anu rada ngedul seja ngucap ; Alhamdulillah ngiring bingah ka sadayana anu parantos ngarojong kana ngibarna syiar islam, mugi ngalangkungan ieu rohangan seueur jalmi anu areling insyaf tur tarobat panceg dina iman islam, amiiin.

     
  91. Asy-Syifa

    Januari 18, 2010 at 3:12 am

    Aamiin….!

     
  92. ksa

    Januari 29, 2010 at 12:02 pm

    Ass wb. Photo-photo Haji 1430 H., punten nembe di upload.Mangga di klik linkna:

    http://k4r1m.multiply.com/photos/album/23/Haji_1430_H_bersama_Asy-Syifaa

     
  93. andi rohman

    Februari 8, 2010 at 3:06 pm

    Ass wb….kok gak ada ya di facebook?memang kenapa?terima kasih.

     
  94. agus komara

    Februari 11, 2010 at 4:30 am

    ASS Allhadulillah tiasa ngirangan tepang sareng rengrengan pangersa kyai.mugi piduana abdi sing tiasa deui ngiringan pangaosan pangersa kyai.nyuken jadwal pangaosan pangersa?hatur nuhun.agus komara andi.

     
  95. asep nurdin

    Februari 16, 2010 at 5:15 am

    Assalamu’alaikum,tiasa nyuhunken jadwal pangaosan pa kyai muhidin kanggo bulan mulud

     
  96. Asy-Syifa

    Februari 17, 2010 at 3:10 am

    Wa ‘alaikum slm Wr. Wb.

    Utk konfirmasi Jadwal silahkan hubungi Sekertariat H. Endang 085 294 021 444

     
  97. agus komara

    Februari 17, 2010 at 7:04 am

    ass.kang upami muludan di jelegong iraha?

     
  98. Mohan tahar abdallah palinbani

    Februari 21, 2010 at 11:55 am

    Ass, Bismillah, wassolatu ‘ala rosulillah saw. wa ‘ala alihi wsohbihi ajmain.. amma ba’du.. segala puji kita haturkan ke hadirat Allahu robby. yang telah berkenan memberikan kepada kita seorang ulama yang memberikan penerangan kipd kita, yang dengannya kita sadar akan kelalaian kt terhadap kewajiban kt, dengan nasehatnya kita jadi bersemangat dlm ketaatan, yang dengan jerih payah nya. telah banyak mengeluarkan manusia2 dari zulumat ila nur.. semoga Allah swt membimbing, menjaga, memberikan kekuatan, kesehatan, dan mengampuni dosa2 nya. dan memperbanyak keturunan yang soleh, dan menjadi soleh pula orang2 yang mencintai beliau,, Kami keluarga besar FORMAT HB (PORUM MAJLIS TA’ LIM HAFER AL BATEN) selalu ber do’a dan minta do’a dari bp kiai (Bp KH MAQ alManafi MA) agar kami juga bisa membantu/ mengambil bagian da’wah dan selalu cinta dengan orang2 yang berada di jalan Da’wah..jadilah kamu orang yg berilmu, atau orang yang mnyebarkanilmu, atau yang mencintai orang berilmu, atau orang yang sll dekat dengan orang yg berilmu. dan jangan jd orang yg ke lima .. yaitu kebalikan dari itu semua.. semoga bermanfaat, mohon maaf kl ada kt kurang berkenan di hati dan wss.. hormat kami.. santri jauh

     
  99. Mohan tahar abdallah palinbani

    Februari 21, 2010 at 12:02 pm

    Punten tos rada nundutan, eta mukoddimahna aya kt2 anu kalangkung.. ka pa ustad H Endang,Ust H Atep Ust H Dudung Abdullah,H Asep dan Asatiz yang lain nya,, iraha bd ziaroh d? jangan malas2 dampingi terus da’ wah bp, untuk memberi semangat kepada yang lainnya.. okeeeee ( kau selalu di hati ) asysyifa tea.

     
  100. agus komara

    April 22, 2010 at 9:19 am

    ass.kumaha daramang dulur-dulur?hayu ah urang tingkatkeun deui pangaosan anu tos ku urang dilaksanakeun.mudah-mudaha Alloh ngaijabah Do`a urang sadayana.Amin

     
  101. Noeroni

    April 26, 2010 at 7:08 pm

    Assalamu’alaikum wr.wb…
    salam ta’aruf ka sadayana jama’ah ta’lim Assyifa wal mahmuudiyah…

     
  102. Andi

    Mei 7, 2010 at 5:56 am

    wilujeung siang…..
    Salam kasadayana…

     
  103. sari widaningsih

    Mei 10, 2010 at 6:06 pm

    assalamualaikum. kang naha jadwal enggal p kyai teu acan aya kanggo sasih mei

     
  104. Agus Tan tan

    Mei 14, 2010 at 11:58 am

    assalamu alaikum wr..wb.., shollu ala nabi….,abdi jamaah anu ngedul hoyong nyuhunkeun do’a tisadayana pamugi allah maparin kaistiqomahan & hidayah kasim abdi.
    sareng pamugi pa kyai salamina aya dina kasehatan kalancaran dina nanjeurkeun islam. amiinn…

     
  105. mansur

    Mei 25, 2010 at 3:03 am

    assalamu’alaikum,,,,
    Pa pengelola,hoyong ngadonlod terbangan meni sesah?
    hapunten sateuacana.

     
    • Asy-Syifa

      Mei 25, 2010 at 3:30 am

      Wlkm slm.

      Ngadonlot tergantung kana kcepatan bandwith nu dianggo, pm nganggo media GPRS memenag rd sesah, cobi nu tos 3G/HSDPA atanapi boardband ti Speedy.

      Htr nhun,
      Mng Admin

       
      • fajar

        Desember 20, 2012 at 10:43 am

        kalau mau beli jaket assiffa di mana

         
      • Asy-Syifa

        Desember 20, 2012 at 10:53 am

        Mungkin Bpk bisa datang langsung ke sekretariat d SImpang

         
  106. tommy

    Agustus 26, 2010 at 10:44 am

    ass.
    dina ieu ramadhan,mugi2 urg sadaya di pasihan RANMAT sareng HIDAYAH ti gusti.

    kadedeh hate mh,urg sadaya,mugi2 d parendaken deui di SURGANA ALLAH SWT.

    amin,ya rabal alamin…!!!

     
  107. edi supriyadi

    Oktober 17, 2010 at 5:12 am

    allhamdulillah piduana ti sadayana wirehna saparakanca ti soreang nuju ngadamel madrasah…panyirapan.soreang

     
  108. lukman lucy

    Oktober 29, 2010 at 3:36 am

    ass punten upami langkung sae mah aya poto2 santri sadayana mulai dari santri jelegong,ranca ekek, tanjung sari ,pangheb sadayana we sareng jama,ahna teu ka lngkung poto pun guru semuanya.salam uki rancaekek

     
  109. k4r1m

    Desember 6, 2010 at 9:30 pm

    Ass. wr wb. Photo2 hajian 1431H. nembe di upload, mangga bilih aya wargi nu angkat Haji tahun ieu di download we photona di : http://k4r1m.multiply.com/photos/album/24

     
  110. aditya pratama

    April 1, 2011 at 10:32 am

    asss.bapa abdi santri enggal hoyong betah kumaha carana

     
  111. Iqbal

    April 24, 2011 at 8:42 am

    Semoga menjadi wasilah untuk kemajuan para jama’ah asy-syifa wal mahmudiyyah khususnya dan umat islam pada umumnya.Amiin.

     
  112. udin peak

    Juli 10, 2011 at 6:59 am

    mohon,maaf,apa yg diktkan oleh pak muhyidin,ibda binafsik,,mohon diminta tuk dilakukan,agar orang yg lain gak terdzolimi,karena baik dan buruknya suatu golongan tergantung kebaikan dan keburukannya yg menjadi jamaahnya..trmksh.an oleh pak muhyidin,ibda binafsik,,mohon diminta tuk dilakukan,agar orang yg lain gak terdzolimi,karena baik dan buruknya suatu golongan tergantung kebaikan dan keburukannya yg menjadi jamaahnya..trmksh.

     
  113. dina febryanti

    November 5, 2011 at 8:03 pm

    assalamualaikumm…,,??

     
  114. nijie

    November 13, 2011 at 8:52 am

    ass wr wb”……..tanpa pa kyai mngkn hidupku msh dlm dunia hitam,untung sumedang punya ulama besar sekelas pangersa pa kyai.

     
  115. Heri Heryadi

    November 29, 2011 at 10:14 am

    ass. Abdi ti sukatali Situraja.
    Bade tumaros dupi program komputer kitab kuning.
    Eta tiasa di download ti situs naon.
    Hatur Nhun

     
  116. mang dadang

    Januari 6, 2012 at 8:45 am

    assalamualaikum wr,wb. bpk ketua asy-syifaa banjaran ,

     
  117. mang dadang

    Januari 6, 2012 at 8:52 am

    ku ayana pangaosan rutin banjaran sareng tempat nu sanesna alhamdulullah mugia tambih berkah, mungkin tanpa hadirna pak kiyai di tengah tengah urang sadayana terutami pribados duka teuing kumaha ahklak pribados u sakieu reksakna pasti poeeeek , ya Allah panjangken yuswa pa kiyai , amiiiin

     
    • hery mario

      Januari 29, 2012 at 5:00 pm

      muhun mang dadang stuju hery mario amin yallah

       
  118. Yadi M

    Januari 8, 2012 at 6:54 pm

    Assalamualaikum wr.wb
    Jangan sampai terprofokasi dgn info2 yg menjatuhkan majelis qt tercinta ini..Qt Lanjutkan Perjuangan Rosullulloh saw..Tetap tegar baginda KH.Muhyiddin dan qt smuany selaku murid beliau..
    Santosa Hospital…Assyifa Rck
    salam baktos k sdayana

     
  119. Muhamad ramdani

    Januari 12, 2012 at 9:37 pm

    Assalamualaikum WR.WB

     
    • Asy-Syifa

      Januari 13, 2012 at 8:57 am

      Wa ‘alaikum salam Wr. Wb.

       
  120. Erdi noviar

    Maret 18, 2012 at 10:52 am

    Mugia bapa pangersa sing panjang yuswa berkah salamet dunya rawuh akhirat!amiiin.

     
  121. Rizkia amalia hasni

    Maret 18, 2012 at 11:29 am

    Aku mau jadi santriati nya assyfa

     
    • Asy-Syifa

      Maret 20, 2012 at 8:16 am

      Untuk informasi pendaftaran santri, silahkan hubungi Sekertariat H. Endang 085 294 021 444
      Wassalamu ‘alaikuk Wr. Wb.

       
  122. ira

    Maret 28, 2012 at 12:26 am

    apakah pondok pesantren Asy Sfifa menyelenggarakan juga pendidikan formal setingkat smp/sma ?

     
    • Asy-Syifa

      Maret 28, 2012 at 8:11 am

      Utk pendidikan forma, sementara belum tersedia.
      Demikian.
      Wasslmkm. Wr. Wb.

       
  123. safari ahmad

    April 4, 2012 at 1:37 pm

    hatur nuhun kang abdi ts ngopi gambar logo asyifaa . mn tiasa mh gambarna seueuran deui , srg pntn bade tumaros ar jadwal pa kyai rupina srg dimana ny?

     
  124. Edhe Rahmawaty

    Mei 10, 2012 at 10:16 pm

    ass..nepangkn abdi jama’ah ti Tasik ngiring bingah ku ayana situs ieu htrnhn

     
  125. Galih

    Mei 23, 2012 at 11:33 am

    Aslm…nepangkn abdi jama’ah ti Darussurur Al-barokah Subang ngiring bingah kana ayana situs pasantren p kyai mugi2 situs ieu tiasa ngacerahkeu kna situs2 anu nyesatkeu jeung seueur ngabidahkeun kana aqidah urang sadayana…Zajkulh khairn ktsirn..wslm

     
  126. Priyo

    Januari 8, 2013 at 11:43 pm

    assalamuaalaikum …..

     
    • Asy-Syifa

      Januari 28, 2013 at 9:10 am

      Wa ‘alaikum salam Wr. Wb.

       
  127. adzani

    Januari 24, 2013 at 10:43 am

    assalamu`alaikum wr.wb

    saya minta jadwal p kyai
    tanggal:01`01`2013

    wassalamu`alakum wr.wb

     

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

 
Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

Bergabunglah dengan 45 pengikut lainnya.

%d bloggers like this: