RSS

Buletin 11-05-2007

11 Mei

Pepeling ……

Lamun pareng keur meunang kariweuh,

nete semplek nincak semplak, muntang lesot ngeumbing porot, heureut pakeun pungsat bahan, lieuk euweuh ragap taya, dagang rarab tani rugi, nganjuk lapur nagih nihil, tuluyna mah, kana ibadah waregah, kana sunat teu semangat, kana ngaji teu sarudi salasaan haroream, jumaahan narah pisan.

Dina keur kaayaan sarupa kitu, geura sing dzikir ka Gusti, cara dzikirna ku sabar, ngan kade pasalia paham, harti sabar teh ngawayahnaken, rido bari tumarima,

nampi kana Taqdir nu Maha Suci. Mun pareng keur kakurangan wayahna saaya-aya. Lamun kana doraka mah wayahna nandang nyingkahan, sabab eling ka Gusti. Lamun kana ibadah mah kayaning ka pangajian, wayahna nandang hoream, teu sumingki ku teu ari, teu sungkan pedah rek dagang sabab eling ka Gusti.

(Pidawuh Syekh Faqih r.a).

 

JADWAL PENGAJIAN ASY-SYIFA

Jadwal Pengajian Rutin

 

 

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

 
%d blogger menyukai ini: