RSS

DO’A ROSULULLOH SAW.

10 Mei

DO’A ROSULULLOH SAW.

بسم الله الر حمن الر حيم

اللهم إ نك تعلم سر ى و علا نــيـتى فا قـبـل معذرتــى و تــعـلم حا جـتى فــأ عطـنى سـؤ لـى و تـعلم مافى نــفسى فا غـفـر لى ذ نــو بــى , اللـهم إ نـى أ سئلك ا يــمـا نــا يــبــا شر قـلـبـى و يــقـيـنـا صا د قـا حتى أ عـلـم أ نـه لـن يــصـيـبـنـى ا لا ما كــتـبـتـه عـلــي و الـر ضى بــما قـسمـتـه لـى يـا ذ ا الـجـلا ل و ا لإ كـــر ا م .

“Nun GUsti Alloh ! Sayaktosna Gamparan Maha Uninga kana sagala rupi anu dirahasiahkeunku jisim abdi sinareng kaebrehan jisim abdi. Mugi Gamparan nampi kana sanduk-sanduk jisim abdi sinareng Paduka Ya Alloh ! Maha Uninga kana sagala rupi kaperyogian jisim abdi.

Mugi Gamparan ngabulkeun kana sagala rupi panunuhun jisim abdi sinareng Gamparan Ya Alloh Maha uninga kana sagala rupi nu aya dina diri abdi. Mugi Gamparan ngahapunten kana sagala rupi dosa-dosa jisim abdi. Nun Gusti Alloh Pangeran abdi sadaya ! Sayaktosna jisim abdi nyuhunkeun ka Gamparan kaimanan anu campur baur dina manah jisim abdi sinareng kayaqinan anu saleres-leresna sahingga jisim abdi yaqin kana syaktosna kalakuan, eta moal aya anu tumiba ka jisim abdi kajabi sagala rupi anu ku Gamparan parantos dipastikeun ka jisim abdi sinareng jisim abdi nyuhunkeun ka Gamparan sing gaduh rasa ridlo kana sagala rupi nu ku Gamparan parantos dibagikeun ka jisim abdi. Nun Gusti Alloh ! anu kagungan Kaagungan sinareng Kamulyaan.

9. اللهم ا ستر عيب معلمى عنى و لا تذ هب بر كة علمه عنى .

Nun Gusti Alloh ! Mugi nutupan Gusti kana Ka’aeban Guru abdi tina panguninga abdi sinareng ulah ngicalkeun kaberkahan Ilmuna ti jisim abdi.

10. يا ميسر يسر يا مد بر د بـر يا مسهل سهل , سهل علينا كل عسير بـجا ه الـبـشـيـر الـنـذ يــر : 3 X

Nun Gusti Alloh anu ngagampilkeun! mugi gampilkeun sadaya urusan abdi, Nun Gusti Alloh anu ngurus ! mugi ngurus ka jisim abdi, Nun Gusti Alloh anu ngagampangkeun ! mugi gampilkeun abdi sadaya tina sagala rupi kasesahan kalayan Kaagungan Nabi anu maparin pangbibingah, sinareng anu maparin peremutan ka ummatna (Kanjeng Nabi Muhammad SAW ) 3 X.

2

 
Tinggalkan komentar

Ditulis oleh pada Mei 10, 2007 in Kumpulan Izajah

 

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

 
%d blogger menyukai ini: